Jacksonville, Jacksonville - Reisverslag uit Blaricum, Nederland van Billy van der Lans - WaarBenJij.nu Jacksonville, Jacksonville - Reisverslag uit Blaricum, Nederland van Billy van der Lans - WaarBenJij.nu

Jacksonville, Jacksonville

Door: Billy

Blijf op de hoogte en volg Billy

13 Augustus 2006 | Nederland, Blaricum

".... Start spreading the news, I'm leaving Wednesday. I want to be a part of it, Jacksonville, Jacksonville. ... If I can make it there, I'll make it anywhere. It's up to you, Jacksonville, Jacksonville.... "

Lieve vrienden, vriendinnen, familie, collega's, etc....,

Woensdag 16 augustus om 10.30 uur is het dan zo ver, ik vertrek, in eerste instantie, voor 9 maanden naar Jacksonville, Florida. Om aldaar college te gaan volgen. Nog een paar drukke dagen in 't Gooi en dan hopelijk zonder al teveel beveiligingstoestanden naar Amerika. Morgen volgt eerst nog een visum gesprek bij de ambassade. En dan is in principe al het papierwerk afgehandeld.

Via dit medium zal ik iedereen proberen op de hoogte te houden van wat ik allemaal beleef en meemaak. En zal het proberen te illustreren met zoveel mogelijke gekke en dwaze foto's natuurlijk. En jullie zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om vooral je uitgebreide mening erover te geven.

Ga jullie allen erg missen maar met de Kerst kom ik gewoon alweer even 2 weekjes terug.

Een dikke kus,

American Cowboy Billy vén derrr Lénsch

p.s. Voor de geinteresseerde alvast, de website van het college is www.jacksonville.edu

• 14 Augustus 2006 - 16:42

Mitch:

Yo Billy, als het goed is ben je er nu. Hoe is het daar dan? Door de checks heen gekomen? Ik ben benieuwd en zal je hier volgen. Have fun en tot de kerst! We wachten op je eerste fotoshoot...

• 16 Augustus 2006 - 14:25

Bodine:

HeeeY Billy.

Alles goed?
    Is het er een beetje leuk?
    En heb je een leuke kamergenoot.

Kus Bodine:)

• 16 Augustus 2006 - 20:51

Kees:

Hey ouwe,
    Lekker zo´n vlucht:S Alsof het niet zwaar genoeg was zonder bliskem.... Hoe was de opening? Hoe is je nieuwe huisgenoot en welke nationaliteit heeft die en natuurlijk hoe heet die...Hoop dat het weertje een beetje prima is en je snel je draai zult vinden daar!!! Maar daar maak ik me, jou kennende, eigenlijk geen zorgen om!!! Ouwe ik ga lekker in me bed liggen en een filmpje kijken.... we smsen en ik lees snel wel pver je nieuwste avonturen en hoe jij Amerika veroverd
    Ajuus en all the best ouwe!!! PANG!!!

• 17 Augustus 2006 - 13:38

Marina Meijer (UStudy):

Hallo Billy,

Groeten uit een regenachtig Voorburg. Fijn dat je goed bent overgekomen, nu je koffers nog begrijp ik van je vader. Ik wens je een hele leuke en leerzame tijd toe in Jacksonville. Ik zal je belevenissen via deze site volgen.

Hartelijke groet,
    Marina

• 17 Augustus 2006 - 16:55

Opa:

Good luck, we wachten met spanning je eerste nieuwtjes.
    Groet, ook van Oma

• 17 Augustus 2006 - 18:13

Mama:

Lieve Billy, wat zal je blij zijn als je, je koffer vanavond hebt. Is je Afrikaanse kamergenoot er al? We wachten met spanning een bericht af. Dikke zoen van mama.

• 17 Augustus 2006 - 19:35

Villa Jazmin:

Hoi Billy,
    Ik ga het niet over je koffer hebben want die zul je nu wel weer hebben.
    Dit berichtje gaat over het debuut van de Hunter tegen Ierland!! Je gelooft het of niet maar hij scoorde 2x en 2x een assist einstand 0-4!!
    O, ja de visboer uit Katwijk is verkocht aan Liverpool voor het lieve sommetje van 18 mio euro.
    Feijenoord wil nu de spits van Gronongen kopen dus wordt vervolgd.
    Petra Daan en Tessa komen over enkele dagen met tekst nu maar even op jou eerste berichtje wachten en accentloos graag.
    groetjes van ons allen uit Spanje en we houden contact Liefs de van Wtjes

• 18 Augustus 2006 - 07:30

Sjef:

Hé Billy,
    Ben je een beetje gesettled daar? Geniet van alles en laat ons maar gauw meegenieten met foto's en verhalen. Ik ben erg benieuwd.
    Veel plezier de komende tijd!
    groeten uit Scheveningen,
    Sjef
    PS Forza Feyenoord! :-)

• 18 Augustus 2006 - 07:34

Sjef:

Hé Billy,
    Veel plezier de komende tijd!
    groeten uit Scheveningen,
    Sjef
    PS Forza Feyenoord! :-)

• 18 Augustus 2006 - 11:00

Lucienne:

Hoi Billy, geniet van het grote nieuwe avontuur. We zullen het met plezier volgen. Lieve groeten van Wout, Ake, Gosse, Idse en Lucienne

• 18 Augustus 2006 - 20:09

Dickieboy:

Hee ouwe dibbes,

Ten eerste ben ik blij dat je heel aangekomen bent, want dat is toch het belangrijks, daarnaast word ik nu al jaloers over het feit dat je het leuk hebt!! Ik hoop dat je roommate een beetje chill is... Het is nu al weer inmiddels tijd om hier bier te gaan drinken dus ik neem jouw bier wel :P Ik lees snel weer een berichtje van je!! kus dick (((PANG)))